topflashv1

I norra Bohuslän finns mycket att uppleva, både på hav och land. Njord har medlemsföretag som arrangerar både boende och/eller aktiviteter, alla i syfte att ge våra besökare möjlighet att se och uppleva det allra bästa som den nordbohuslänska kusten har att erbjuda.   


Många arrangemang handlar förstås om att åka ut i skärgården med båt. Här kan man både uppleva den vackra naturen och det lokala djurlivet. T ex sälar brukar vara populära att titta på. Flera Njordanslutna företag erbjuder guidade turer, vanligen i kombination med någon form av fiske. Det är garanterat spännande att få följa med kunniga skeppare ut på havet och uppleva hur fisket efter t ex kräfta går till eller hur det känns att få en hel drös med makrillar på kroken. Hummerfisket under hösten är årets höjdpunkt för många och här erbjuds bl a populära paket med kombinationer av fiske, boende och mat.


Gemensamt för de Njordanslutna företagen är strävan att ge alla gäster en högkvalitativ upplevelse med personlig service och att arrangemangen genomförs med omsorg om miljön.

makrillfiske